Dagens tips 11 februari

Nu kommer dagens tips igen. För er som har missat så började jag med det för några månader sedan, då på min instagram främst för att samla ihop lite pengar till hjärtebarnsfonden. Nu kör jag igen. Det enda ni behöver göra är att klicka på länkarna. Ni behöver inte handla något men det är såklart roligt om något av mina tips faller er i smaken. Jag tjänar ca 1kr per länk ni går in på. 
 
Dagens länkar är sponsrade av Åhlens, Bubleroom, Nike, Madlady, Uropenn, Nelly, 
 
Tips 1. Hur kan man inte gilla Uropenn och deras fantastiska priser? Detta tips handlar om 3 par örhängen för ynka 25:-. Örhängerna hittar ni här.
 
Tips 2. Är det bara jag som gillar Odd Molly? Skulle inte tro det! Dem har otroligt snygga kläder och på Nelly så finns kläderna dessutom på otroligt bra REA! En supersöt tshirt från Odd Molly finner ni här 
 
Tips 3. Jag äger ett halsband och ett par örhängen från Lily and rose men skulle gärna äga så mycket mer! Älskar det märket och smyckena blänker så otroligt fint i ljuset! Mina örhängen som jag köpte på min födelsedag hittar ni här.
 
Tips 4. Vilka barn tycker inte om djur eller bondgårdar? Just nu har Åhlens 50% rabatt på giftfria leksaker från Green toys! En bondgård gjord av återvunnet material hittar ni här. 
 
Tips 5. En otroligt mysig kofta i vinterkylan? Hos Madlady hittar du snygga kläder för alla typer av kroppar. En superskön kofta på REA hittar du här.
 
Tips 6. Ett par supersnygga NIKE leggings på REA! Dem hittar ni här.
 
Tips 7. Wakakuu är en sida som jag inte alls hade hört talas om innan. Dem har en sida full med märkeskläder! Ni kan hitta allt och lite till här för kvinnor. Ni kommer till sidan om ni trycker här.
 
Tips 8. Vem vill inte ha en bra fundation som täcker allt? Jag har en superbra fundation från kicks, jag precis, KICKS! Vem trodde att deras produkter skulle vara sååå bra? Inte jag iallafall, innan jag provade deras fundation. Dem har dessutom 20% rabatt på fundation här. 
 
Tips 9. Hos Ellos hittar man ALLTID bra priser. Då menar jag ALLTID! Om man är medlem får man alltid bra erbjudanden på allt butiken har att erbjuda. Jag fyndade förra veckan otroligt mycket fint! Sammetsgardiner, vårskor till mig och fina barnkläder på 50% rabatt av 50% REA. Alltså 50 på 50, bättre än det är svårt att slå. Ni hittar deras sortiment här.
 
Tips 10. Lindex har alltid haft ett bra sortiment, speciellt när man letar efter barnkläder. Jag har alltid tyckt att deras kvalite är bra. Ni hittar deras nyheter här.  

Lämna en gullig kommentar?: