I have to move on ...

Hej!
Som ni vet har min hund dött. Jag måste försöka att gå vidare men det är så himla svårt. Jag saknar honom så jävla mycket! Bara så ni vet måste jag skriva av mig lite så ifall ni inte har lust att läsa det här behöver ni inte det. Som sagt så är det så himla svårt att gå vidare. Det jag såg den kvällen hoppas jag innerligt att ingen annan kommer att se i deras liv. Pappa låg bredvid honom och försökte få liv i honom. Mamma och jag ringde runt och försökte få tag i en veterinär men fick inte tag i någon alls. Men det gick så fort. Hjärtat stannade och han var borta. Tårarna bara forsade ner för mina kinder. När mamma och pappa hade lindat in honom i hans pläd och fört honom till Fragg, där veterinären bor, så försökte jag gå runt och leta efter honom. Varför? Han var ju borta. Jag kunde bara inte inse det.

 Igår när jag vaknade hade pappa ställt ljus i hans matskålar och jag började gråta det första jag gjorde. Igår morse trodde jag att Jozef fortfarande levde, men jag kunde inte inse. Ljusen i skålarna fick mig att inse att han var borta och att vi aldrig mer kommer att få se honom levande igen.
 

 Det värsta av allt är minnerna med honom. Ett riktigt bra och nytt minne var när vi åkte buss över till Avesta och jag o Jozef satt på bänken i parken och jag såg verkligen hur Jozef njöt. Mer som är så svårt är på kvällarna, när Jozef alltid brukade komma och vilja gosa. Han kom alltid och körde upp huvudet i mitt knä. Och när jag sa godnatt till mamma och pappa kom alltid Jozef efter mig och ville att jag skulle säga godnatt till honom också. Minnerna har man kvar i sig och Jozef finns också kvar i mig så jag ska försöka gå vidare. Det kommer inte bli lätt, men så småning om så har man allt inom sig. 

 Jag kanske ska försöka skriva vidare på min bloggdagbok från Tunisien så fort jag har kommit någolunda över det här. Det kanske får mig att tänka på andra saker och kanske hjälper mig att gå vidare.

Puss(K)