Helg med kalas, marknad,Soran Ismail, party och shopping

Hej! Om ni såg överskriften till texten så såg ni att jag hade mycket att göra i helgen.
fredag: vi var i Falun och grattade min kusin, Albin som fyllde fyra år. Vi fick god mat och blåbärstårta. Albin blev jätteglad över sina presenter som han fick. Jag och älskling åkte hem vis tio tiden för vi var trötta.
lördag: På morgonen/ förmiddagen gick vi på Norbergs marknad, där jag handlade godisremmar, brända mandlar och lite annat skit. Vi åkte på eftermiddagen till Eskilstuna, till hotellet och var där, bytte om och gjorde oss i ordning.
lördag kväll: Vi gick ut och åt på en italiensk resturang som hade jättegod mat, och eftersom att Christoffer hade fått biljetter till Soran Ismail så var det som hans födelsedag som vi firade så då bjöd jag honom på mat. 19.30 började Soran Ismails show och vi skrattade jättemycket! Efter showen fick vi prata med honom och ta kort med honom. Efter det så gick vi till O'learys och drack lite samtidigt som vi åt lite snacks. Sen gick vi till nattklubbet Le grand. Det var en lyxig nattklubb, men vi unnade oss det eftersom att vi inte brukar gå ut så ofta. Det var så bra musik så man ville inte ens gå ut och ta luft! Det blev en maxad kväll.
söndag: Vi åkte till Tuna park för shopping och jag köpte lite kläder (som vanligt kan jag inte motstå). Sedan åkte vi hem. När vi kom hem, så myste vi bara och åt god kvällsmat.
måndag: Ledig dag från skolan. Idag har vi skjutsat Mathias till Avesta och handlat lite på Elgiganten. När vi kom hem beställde vi pizza från det nya stället i Norberg och det var riktigt god mat! När vi hade ätit så kollade vi äntligen på filmen ''The woman in black'', vilken var så läskig så jag nästan sket på mig ett antal gånger. Det var längesedan jag såg en läskig skräckfilm och den här var verkligen obehaglig. Det gjorde dem riktigt bra, så ni som älskar skräckisar ska verkligen se den! Verkligen sevärd! Daniel Radcliffe är en sådan himla bra skådespelare och filmen var verkligen klockren. Man pinades igenom hela filmen, eftersom att man satt på helspänn hela tiden.