Mina parfymer!

De parfymerna som jag använder mest är Flora By Gucci, Victorias Secret Love Spell body mist och DKNY. De luktar så otroligt gott! Flora luktade jag på första gången på Kicks, då jag bestämde mig för att önska mig den i Julklapp. Jag kan VERKLIGEN rekommendera Flora för er som gillar söta dofter.
 
Flora
Doften öppnar med friska och sprudlande noter av saftiga röda bär och päron, som övergår i ett blomstrande hjärta. Basen består av patchouli och brunt socker.
 
Detta är min favorit!
 
DKNY
Love Spell
Doftar gott av persika, körsbärsblomma och vit jasmin.
 
Det finns även många, många Victorias secret body mists som jag vill prova! Jag hittade en jättebra sida på internet, http://www.nordicfeel.se där det finns bra priser på Victorias secret! De Body mists som jag har velat prova är:
  • Crystal Kiss-  luktar oemotståndligt gott av uppfriskande vintrig citrus och änglalika liljor. Denna bodymist är fylld med gnistrande diamant-skimmer och närande vitamin E. Uppfriskande formula med mjukgörande aloe vera och lugnande kamomill.

  • Amber romance - Luktar vanilj och amber.

  • Endless love- Ska lukta äppelblom och Ylang Ylang, vad det nu är.

  • Such a flirt - lukt av vit orkidé och stjärnfrukt

  • Mango temptation - En frestande, fruktig doft. Förförs av Mango Temptation, som doftar av exotisk mango och sexig hibiskus. Uppfriskande formula med mjukgörande aloe vera och lugnande kamomill.

Och det finns många fler som man skulle vilja testa! Man vill ju bara ha allihop!