Oj, nu var det längesedan!

Nu var det riktigt längesedan jag lade upp ett inlägg! Jag har varit fullt upptagen med att leva (skola, hund, packat inför flytt, tränat, umgåtts med familjen med mer). Jag hade helt glömt bort att det var så längesedan som jag skrev på bloggen. 

Nu är det 3 dagar(!) kvar tills vi får nycklarna till lägenheten och kan börja flytta. Flyttgubbarna kommer inte förrän på fredag och hjälper till med de större sakerna. Det ska bli så skönt att komma här ifrån! Grannarna spelar hög musik mitt i natten och några har högtalarsystem till teven så det ekar i hela vår lägenhet. Jag hoppas på att det kommer bli bättre på Söder! 

Sen är det även 63 dagar kvar till bröllopet nu! Längtar så otroligt mycket! 

Vi skulle lämna in våra ringar och få dem graverade i veckan men när vi kom till Tuna park så hade det varit ett rån på guldfynd så vi kunde inte lämna in dem. 

Annars är klänningar, alkohol, buketter med mer betalade och färdigbeställt. Tårtan är även beställd men inte betald än. Mycket av maten är även inköpt redan. Känns skönt att vi har kommit så pass långt i planeringen och att allt hittills har gått som planerat. Vi ska väl lämna in ringarna snart också. Prästen har hört av sig och mitt program för kyrkan blev godkänt. Nu längtar jag tills klänningarna kommer, vilket dem bör göra om ca 2 veckor!

Idag ska vi packa inför flytten och tvätta undan kläder med mer. Det är även Pride här i Eskilstuna och idag är det även Nyforsdagen. 

Ha en bra helg!