Fredag och biokväll

Under veckan har jag haft mycket värkar till och från. Torsdag var värst. Men hade fortfarande inte regelbundna värkar men jag hade värkar under natten till fredag också och sen var de som bortblåsta på förmiddagen. Vi åkte till åhlens och handlade det allra sista till bebis. Vi hade 20% på ett helt köp som vi inte hade använt än. Foglossningen var inte alls rolig idag. Den var hemsk men vi åkte ändå till Ica och handlade. På kvällen vid halv sju gick vi på bio. På Jönsson ligan. Vi använde vårt presentkort som vi fick av svärföräldrarna. 

Filmen var förvånansvärt bra! Brukar inte vara ett stort fan av svenska filmer men denna var riktigt bra! Mycket skönt och jag skrattade hur mycket som helst. Mannen uppskattade också filmen mycket. Klockrena skådisar, varav Torkel som Harry passade  honom som handen i handsken! 

I morgon ska svärföräldrarna, mina föräldrar, min bror och Tova komma hit och fira mig! Kan inte förstå att jag fyller år. Tiden går så fort! 22 år blir jag. 

I morgon eftermiddag/ kväll ska vi gå ut och äta för vi har bokat bord och tidigare ska vi fika. Jag har bakat tårta. Ska bli spännande att smaka.

Tog dock bort bananerna och hade choklad över istället då jag tänkte lite för mycket med "gravidhjärnan". Bananerna blir ju äckliga... Haha!