Mitt i en polisjakt

Idag var vi till Fagersta och bytte däck på bilen till vinterdäck. När vi kom hem så ställde vi oss utanför vårt förråd och skulle lasta in däcken. Helt plötsligt hör vi en polisbil åka förbi. Christoffer ropade på mig (som satt inne i bilen). Jag gick ut och trodde att jag hade missat eftersom den bara åkte förbi.

Rätt som det var såg vi fler sirener och så hörde vi en stor smäll. Jag sa till Christoffer att det kanske var en skottlossning men han sa att det inte brukar låta så då.

Efter smällen så ser vi någon springa vid husen mittemot oss. Samt poliser, polisbilar och hundar efter. Vi undrade verkligen vad som hade hänt. Åkte en sväng runt och kollade och då hade en bil krockat i ett träd samt åkt ner i diket precis vid ån.

När vi kom hem igen så kontaktade jag Fagersta posten och frågade vad som hade hänt, men dem hade ingen aning. Berättade att vi hade varit mitt i all tumult och då ringde dem och hörde om vad som hade hänt, sedan kom de ut med det i tidningen. Med mig som vittne ... Haha! Skämskudde.

Här är länken för er som vill läsa om vad som hade hänt: Polisjakt i norberg