I samarbete med din VVS-butik

(Detta inlägg är i betalt samarbete med din VVS-butik) 

Din VVS-butik är en butik som har allt för VVS till högsta kvalite! 

Vi har sedan länge varit i behov av deras produkter. Vi flyttade år 2015 in i vår första bostadsrätt och i den bostadsrätten så köpte vi en ny tvättbänk vi lightrenoverade badrummet så att det blev fräschare med nya badrumsmöbler och dusch. 

År 2017 (i november) flyttade vi in till vårt alldeles första egna hus. Den känslan är helt oslagbar! Nu var det inte heller mycket renovering som behövdes utan endast tapet och golv på de flesta ställena. 

Men en toalett vi hade på övervåningen var så liten så man satt nästan i handfatet med ena armen. Sommaren 2018 så renoverade vi den toaletten, rev ner en vägg bredvid så nu är det ett fullstort badrum med dusch och allt. 

Det är skönt när man även vet att produkterna man använder är av bra kvalite! 

Din VVS-butik har ett otroligt brett sortiment och vi har precis börjat kolla på en tvättbänk till vår tvättstuga hemma. Det fanns många valmöjligheter men vi fastnade för denna snygga och smidiga tvättbänk. 

Dem har även mycket valmöjligheter på snygga diskbänkar. 

På hemsidan så är det otroligt enkelt att leta runt och att hitta det man behöver.

Din VVS-butik har även ordnad hemleverans så det behöver inte heller vara tungt och jobbigt att handla därifrån. Ett smidigt sätt att få allt hem utan att behöva släpa. Det enda du behöver göra är några klick på datorn för att beställa, välja betalningsmetod och fylla i adress. På din VVS-butik kan du välja att betala direkt med kort eller ta faktura. Varför göra det svårare än vad det är? Passa på att ta en titt där redan idag. 

(Bild på tvättbänken vi gärna vill ha från din VVS-butik) 

(null)


Kommentera här: