''Get personal'' på mors dag

(sponsrat inlägg med Getpersonal)

Min mamma har alltid funnits där för mig. I vått och torrt. När vi flyttade till Eskilstuna så ringde jag ofta och frågade om tips och råd och ibland kunde vi prata i timmar. Bara prata om allt mellan himmel och jord. 

Hon är ju inte bara en mamma utan även mormor också. Barnen tycker också mycket om henne och hennes goda mat. När Theodore var liten sa han ofta att han ville ha mormors mat. 

Självklart vill jag att min mamma ska ha det bästa på mors dag. Att hon ska bli uppvaktad ordentligt, för det är hon värd. Den underbara mamman och mormor som hon är. 

Jag har letat efter den perfekta presenten till min mamma och hittade den här hos Getpersonal. På denna sidan kan man välja så många olika presenter. Man kan välja smycken, smyckeskrin, vinglas, champagneglas, korthållare, karaff, förkläde, vinkylare och mycket mer. 

 Det speciella med Getpersonal är att jag kan välja att gravera in mammas namn, eller en fin text som jag vill att mamma ska läsa och ha med sig för alltid. Jag vet att min mamma gärna använder smycken och hittade den perfekta presenten till henne här

På det kan jag skriva ett fint meddelande, exempelvis ’’Kom ihåg att du alltid är älskad’’ eller något sådant så att hon, varje dag hon ska ha smycken kan se på det meddelandet och tänka på oss. Det är viktigt för mig att hon får veta att vi älskar henne och att hon betyder otroligt mycket för oss. 

 

 
 

Kommentera här: