Gör sommaren svalkande med Poolgiganten

Detta är ett inlägg i samarbete med Poolgiganten! 

Det är väl inte bara jag som trånar efter ett svalkande bad i denna värmen? Just nu har vi en otroligt fin sommar och då vill man bara vara hemma och sola och bada! Inget slår en fin svensk sommar där man kan vara hemma och bara mysa. 

Jag har alltid sagt att jag hellre lägger pengar på hemmet i första hand - just för att det ska bli så mysigt och trivsamt som möjligt hemma och att jag kommer vilja stanna i  hemmet, istället för att vilja fly från hemmet. 

En pool har jag många gånger kollat på. Just nu har vi en rampool bara men en dröm är att ha en riktig pool, en thermopool. En sådan har jag kollat på ett bra tag eftersom det är den starkaste och mest hållbara poolen. Eller varför inte en swimming pool? 

Just nu har Poolgiganten kompletta paket för omgående leverans och 20% rabatt på hela ordern! De har även pooler och paket som passar alla olika tomter. Om man har en mindre och smalare tomt så kan såklart poolen anpassas därefter.

De har även otroligt smarta poolskydd, vilket är riktigt bra att ha så att ingen ramlar i poolen när den står. De har både pooltak, vinterplåtat och lamelltäckning med led och app styrning. Allt för att hålla värmen i poolen samtidigt som att skydda både poolen och andra som går runt den. 

Om du är osäker på om ni kan bygga pool, vad ni ska tänka på innan ni bygger pool och om ni behöver mer tips och råd så har Poolgiganten många tips och råd innan poolbygget och även en supersmart köpguide på deras hemsida. 

Jag hoppas att jag någon gång kommer kunna köpa en riktig pool att ha i vår trädgård och att mitt tips givit er lite inspiration också.

(null)


Kommentera här: