Ny lampa till hallen

(Detta inlägg i reklamsamarbete med lampan.se)
 
Lampor är något som vi inte brukar byta ut så ofta. När man väl har hittat en snygg lampa så är jag villig att lägga lite extra pengar på den och då vill jag också gärna ha den ett tag. Vi köpte nyligen en ny lampa till vardagsrummet, en golvlampa som kunde stå bakom soffan. 
 
Just nu  håller vi på att kolla på en ny lampa till hallen. En lampa som vi kan ha i taket. Jag vill att det ska kännas lyxigt och mer ''välkommen hem'' när man kliver innanför dörren. Det är så svårt att hitta den rätta lampan. Den lampan som passar perfekt, ni vet. Taklampor finns det gott om hos lampan.se. Det är bara att veta vilken man vill ha, och det är det som är så svårt. De har så otroligt många fina lampor, så det nästan blir svårt att välja. I vår hall så har vi tema vitt, svart och guld, så man kanske skulle ta ut svängarna och våga sig på en guldfärgad lampa? Eller är det bättre med en svart? 
 
De lamporna som föll mig i smaken, som vi möjligen kan ha i hallen var den här. Den var lite mer vardaglig, men så blev jag även förälskad i denna, och den här som var lite mer exklusiva. Jag är kanske mer inne på att ha en mer exklusiv lampa som ser storslagen ut. 
 
Förutom att kolla på taklampa till hallen så har jag faktiskt även börjat kolla på kökslampor okckså. Där vill jag ha en lampa som är avlång och helst i svart. Mycket i vårt hur är basfärger så som svart och vitt. Silver och guld slinker även med där. Sedan använder jag blommor och annat för att få lite mer färg i huset. En kökslampa som föll mig i smaken är denna. Så snygg! Men eftersom att jag även gillar industri-känslan inomhus så var denna snygg också. 
 
Lampan.se är en sida som är enkel att navigera sig på, tydliga avdelningar och bra priser. Bilden nedan blev min absoluta favoritlampa.
 

Kommentera här: