Tentamen

Denna vecka har jag haft fullt upp med jobb, plugg och tenta. Jag fick VG i etik tentan och VG i etik kursen. Fått VG (högsta) i alla mina kurser nu. Känns ofattbart att det bara är 1 kurs kvar, sedan hinner vi precis börja juridik kursen innan sommarlovet. Har efter det gått 1 år i skolan redan. Det går så otroligt fort! Efter sommaren har jag alltså 1 år kvar innan jag inte bara kan titulera mig som transportledare utan även som stödpedagog! Då har jag alltså två examen. Känns konstigt och häftigt på samma gång! 

Men nu tillbaka till vekligheten. Jobbar natt resterande vecka. 2 nätter och sedan är det ledig helg. På söndag fyller jag 28 år. Vi ska fira det lite på lördag med några få. Den närmsta familjen kommer. 

Idag slutade jag 12 så jag hämtade barnen på förskolan då. Vi åkte och fikade. Efter det gick vi förbi Jysk och handlade lite för barnens pengar de fått. De fick välja vad de ville ha. 

När vi handlat där åkte vi till svärmors jobb och hälsade på. Efter det till pappas jobb och hälsade på (de jobbar på samma företag men olika byggnader). De fick spela bordtennis på svärmors jobb och provsitta i olika truckar och en lastbil på pappas jobb. När vi kom hem så gjorde vi pokebowl. Barnen hade en supertrevlig dag. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Kommentera här: